مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی
نوشته شده توسط : amir

مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی بسیار آسان است و این مسئله سبب می شود که اجرای سقف با سرعت بالایی انجام شود.

یکی از انواع یونولیت ها، یونولیت سقفی می باشد که در ساختمان سازی بسیار پرکاربرد شده است. این یونولیت موجب حذف نیاز به استفاده از مصالح سنگین و گران شده است.

اهمیت اجرای اصولی یونولیت سقفی

یونولیت سقفی برای ساخت انواع سازه ها مورد استفاده قرار می گیرد. توجه به مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این یونولیت به خوبی می تواند استحکام و مقاومت لازم برای سقف را تأمین کند و در عین حال، وزن زیادی را به سقف تحمیل نکند.

شرایط نصب یونولیت های سقفی در هر پروژه ای با توجه به موقعیت جغرافیایی پروژه و وضعیت آب و هوایی محل، متفاوت می باشد. در نتیجه نیاز است که موارد مختلفی درنظر گرفته شود و به راهنمای ضوابط نصب یونولیت سقفی توجه شود. شرایط کار درباره یک خانه ویلایی با یک برج مرتفع، متفاوت می باشد. سازندگان باید اجرای سقف را به نیروهایی بسپارند که بی تجربه و مبتدی نیستند. مسئله دیگر که باید مورد توجه قرار بگیرد، کیفیت و استاندارد بودن ابعاد یونولیت سقفی می باشد.

بررسی مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی

-         اول باید  شکل گیری بافت شبکه های فلزی صورت بگیرد. شبکه های فلزی با بهره گیری از مفتول های مقاوم در ضخامت های مختلف ایجاد می شوند.

-         یونولیت ها در ضخامت مناسب و بر اساس ابعاد شبکه فلزی سوار شده، برش می خورد.

-         سپس باید یونولیت ها در محل مناسب خود تعبیه شوند. یونولیت ها میان شبکه های بافته شده تعبیه می شوند و با مفتول یا سیم به همدیگر وصل می شوند. فاصله آنها از یکدیگر باید ایده آل باشد و از حد مجاز بیشتر نباشد.

-         در ادامه مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی باید به گذاشتن قطعات پانل اقدام نمود. این قطعات باید در کنار همدیگر جای بگیرند. بست های مخصوص برای اتصال آنها به کار می رود.

-         به منظور حفظ یکپارچگی دیوارها در نقاط نصب پنجره و درب، باید پیرامون آن با شبکه اتصال ساده به صورت قاب دور پنجره و درب، بر روی پانل بسته گردد.

-         در نهایت بعد از قرارگیری تمامی پانل ها، قرارگیری قاب درب و پنجره و انجام کارهای تأسیساتی، باید بتن پاشی انجام شود. بتن پاشی به صورت دستی و ماشینی قابل انجام است.

ابزارهای لازم برای پیاده سازی پلاستوفوم سقفی

برای انجام مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی به استفاده از ابزارها و تجهیزات خاصی نیاز است. اگر از ابزارهای مناسب استفاده نشود، قطعاً نصب با ایمنی و استحکام لازم همراه نخواهد بود. ابزارها و تجهیزات لازم شامل فوم های سقفی به تعداد لازم، ابزار برش فوم در صورت نیاز، دریل و مته، اره و چکش و تفنگ های مخصوص اتصال میخ و پرچ می باشد. هر اندازه که ابزارها و تجهیزات موجود، پیشرفته تر باشند سرعت اجرای سقف بالاتر خواهد بود.

توجه به نکات ایمنی مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی

-         استفاده از لباس های مناسب که لزوماً باید آستین بلند باشد، الزامی است.

-         استفاده از دستکش، مانع از آسیب دیدگی دست ها می شود.

-         حدالامکان در زمان انجام کار از عینک استفاده شود.

-         استفاده از ماسک های دارای فیلتر، روند انجام کار را قابل تحمل تر می کند. ماسک ها موجب پیشگیری از ورود گرد و غبار و ذرات پلی استایرن به سیستم تنفسی می شوند.

-         نیروهای کار نباید مبتدی و ناشی باشند. زیرا اشتباه و خطا در کار، موجب توقف یا کندی کار می شود.

با توجه به سبکی و ایمن بودن یونولیت در صورت توجه به نکات ایمنی مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی ، کار بدون هیچگونه مشکلی در سریعترین زمان به اتمام خواهد رسید.

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید یا به سایت ایران ورق مراجعه نمایید.





:: برچسب‌ها: ورق یونولیت درز انقطاع , یونولیت کرومیت , یونولیت بسته بندی , یونولیت سقفی ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 بهمن 1456 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: